Start met de verkoop van je eigen narrowcasting oplossing in no time

Start met de verkoop van je eigen narrowcasting oplossing in no time

Software die jouw klant meteen snapt

Je wilt de beste oplossing voor jouw klanten én voor jezelf. Eentje die je klanten graag gebruiken en die van jou nauwelijks ondersteuning vereist. Bizplay is precies dat: het wordt al door duizenden bedrijven gebruikt die graag het "doe-het-zelf"-pad bewandelen. Dit is een goede indicatie dat ook jouw klanten met minimale instructies direct aan de slag kunnen. Dat geeft jou de tijd om je te concentreren op je eigen expertise. Of het nu gaat om levering en installatie van hardware, content management services of ontwerpdiensten. In combinatie met het Bizplay content management systeem heb je een aanbod waarmee je uitblinkt.

Ongelooflijk eenvoudig te gebruiken

Verkopen als affiliate of white-labeled

Als affiliate reseller kun je Bizplay "zoals het is" verkopen tegen een concurerende vergoeding. Als white-label reseller kun je alle functionaliteit van Bizplay verkopen met jouw merknaam en logo, dus als jouw eigen product. Als white-label reseller kun je je eigen klanten aanmaken en beheren, proefabonnementen uitdelen, klanten helpen met hun inhoud en nog veel meer. Jouw klanten werken dan met schermen met jouw logo en bedrijfskleuren. Dat allemaal tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Jouw eigen merk

Hardware naar keuze

Aangezien Bizplay 100% in een webbrowser draait, werkt het op vrijwel elk platform. Als reseller biedt het jou de flexibiliteit om het platform te kiezen waar jij en je klant het meest vertrouwd mee zijn en dat het meeste waar voor je geld biedt. Populaire opties zijn op Windows- of Linux-gebaseerde mini-computers (zoals Intel NUC's), ChromeOS-apparaten zoals Chromeboxes en Android-apparaten. In sommige gevallen is zelfs een Smart TV een goede keuze.

Hardware naar keuze

Vragen?

Heb je nog vragen over hoe je als reseller het meeste uit jouw producten/diensten haalt in combinatie met Bizplay, laat het ons weten.